tag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post6655431558574456551..comments2024-01-03T15:17:26.767+02:00Comments on Viki's blog: Торта с маскарпоне, кокос и бял шоколад, слой от ягодов мус и ганаш, а по-накратко "Мрън" тортаUnknownnoreply@blogger.comBlogger45125tag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-27968908017634332742021-10-16T23:06:36.443+03:002021-10-16T23:06:36.443+03:00Ето това е тортата ...
Страхотна публикация! Мног...Ето това е тортата ...<br /><br />Страхотна публикация! Много полезна и изчерпателна! Благодаря ВИ! Една <a href="https://deva.bg" title="Женско списание дева бг" rel="nofollow">Дева</a>Мария Ивановаhttps://www.blogger.com/profile/04309533009178908545noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-87491374125948230622018-01-31T21:11:18.752+02:002018-01-31T21:11:18.752+02:00Не очаквах отговор..много ме изненада и зарадва Ви...Не очаквах отговор..много ме изненада и зарадва Вики.Радвам се че всичко при теб е наред:)Мерси много за пожеланията и вниманието!Ще е хубаво да възкръсне блога ..едно много хубаво местенце ..често го посещавам.<br />Поздрави<br />ВилиVelichka_Zaharievahttps://www.blogger.com/profile/13224324317821911465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-76485548050260517582018-01-30T08:41:59.969+02:002018-01-30T08:41:59.969+02:00Здравей, Величка,
нямаш представа колко ми стана п...Здравей, Величка,<br />нямаш представа колко ми стана приятно, когато прочетох думите ти :) Благодаря ти, добре съм, но имам твърде много задачи и не успявам с блога. Може би един ден ще го възкреся отново. Искрено се радвам, че рецептата се е харесала и пожелавам на сина ти да е истински щастлив, много здрав и вечно усмихнат!<br />Поздрави,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-4094816213694891532018-01-29T21:52:31.987+02:002018-01-29T21:52:31.987+02:00Здравей Вики
Отдавна нищо не побликуваш надявам се...Здравей Вики<br />Отдавна нищо не побликуваш надявам се всичко при теб да е наред и да поглеждаш от време на време местенцето си.Отдавна чета рецептите ти ,опитах някой неща ..много неща научих от теб!!Реших да пиша въпреки всичко защото повода е специален..сина ми днеска има рожден ден и приготвих Мрън тортата.Стана СТАХОТНА!!!!Рецептата е супер и определено си струваше цялата играчка.Поздрави Вили:)))Velichka_Zaharievahttps://www.blogger.com/profile/13224324317821911465noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-32863312313575917402017-02-08T20:02:58.727+02:002017-02-08T20:02:58.727+02:00Здравейте, растителна сметана е всяка под 35% масл...Здравейте, растителна сметана е всяка под 35% масленост, например аз ползвам HOPLA, розовата за разбиване. Тя е по-плътна. Ако ползвате млечна, например Президент, сложете желатин или повече масло. Поздрави,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-11728239979177536212017-02-08T17:43:01.881+02:002017-02-08T17:43:01.881+02:00Здравейте! Днес ще се опитам да направя крема с па...Здравейте! Днес ще се опитам да направя крема с пандишпанов блат за рождения ден на моето момиченце, но се чудя какво имате предвид под растителна сметана - соева ли? Благодаря Ви предварително и приятен ден!Daisyhttps://www.blogger.com/profile/04609177426901976566noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-82325138341081310632016-03-19T17:15:16.261+02:002016-03-19T17:15:16.261+02:00От два дни чета и препрочитам и в главата ми нахлу...От два дни чета и препрочитам и в главата ми нахлуват спомени от Сърница, как напълнихме чувала на леля Поли със скакалци и още куп детски щуротии :) И балгодаря за милите думи!!!Викиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-60177695707466804952016-03-18T10:33:22.807+02:002016-03-18T10:33:22.807+02:00Леле, колко е малък светът!? Преди около седмица п...Леле, колко е малък светът!? Преди около седмица познати изпратиха на приятелката ми по мейла препратка към тази рецепта... страхотна снимка на една (според нашите умения) сравнително сложна торта за "сглобяване"! При нас май-май не се получи точно както при теб, но това после! Снощи прегледах блога - страхотен! После не знам какво ми стана и през фейсбук .... бум! Ми че аз Ваклина я познавам!!! Това е малката сестричка на Радо, която НЕ ОБИЧАШЕ шоколад, а сега има този разкошен блог за сладкарство! <br />Поздрави! <br /> ВальоAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-14497262420857797572016-03-18T08:54:40.906+02:002016-03-18T08:54:40.906+02:00Този коментар бе премахнат от автора.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-2664811220235449792016-03-17T09:12:08.842+02:002016-03-17T09:12:08.842+02:00Здравейте, Деси,
благодаря за милите думи! До моме...Здравейте, Деси,<br />благодаря за милите думи! До момента отзивите за тази торта винаги са много позитивни, но моля, ви, спазвайте точно инструкциите, не случайно са в толкова дълъг обяснителен режим :)<br /><br />По въпроса - мина доста време, откакто направих тази торта, но с това количество продукти направих една голяма - с диаметър около 24-26 см и тази, която е на снимката, която е с диаметър 18 см.<br /><br />Поздрави и усмивки,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-91971624491545292622016-03-16T11:15:18.537+02:002016-03-16T11:15:18.537+02:00Страхотна торта! Обезателно ще я направя. Искам да...Страхотна торта! Обезателно ще я направя. Искам да попитам какъв е размерът на бисквитения блат! ДесиAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-62728749795877378412016-01-25T11:39:30.301+02:002016-01-25T11:39:30.301+02:00Здравейте, можете малко да намалите, но увеличете ...Здравейте, можете малко да намалите, но увеличете маслото. Поздрави,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-9443143191446624232016-01-24T13:26:45.179+02:002016-01-24T13:26:45.179+02:00Здравейте,искам да попитам дали може да се намали ...Здравейте,искам да попитам дали може да се намали количеството на белия шоколад в крема?<br />Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/03175874430409219634noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-23553508391973434802015-06-08T14:25:02.800+03:002015-06-08T14:25:02.800+03:00Здравей, благодаря ти за милите думи! Опитай в съ...Здравей, благодаря ти за милите думи! Опитай в съотношение 1:1 да видим ще имаш ли същия проблем. Според мен идва от това, че сметаната изсъхва и като е по-голямо количество от шоколада, го напуква, но само предполагам. <br />Поздрави,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-44348085728041030132015-06-08T13:55:14.402+03:002015-06-08T13:55:14.402+03:00Здравей, Вики! Страхотна торта, както винаги при т...Здравей, Вики! Страхотна торта, както винаги при теб! Имам едно итане, относно шоколадова глазура, правя я като разтапям шоколад и сладкарска сметана, може би на 100 грама шоколад прибавям около 150-160 мл сметана и заливам охладената торта. Дотук всичко е добре, но като я извадя на другия ден от хладилника и като я транспортирам до някъде, естествено в кутия, шоколада отгоре се напуква, нацепва се. Дали имаш идея на какво се дължи това и как да го избегна. Последно правих глазура от кувертюр и сметана и пак се нацепи.Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-13342978488107701782015-05-20T09:08:08.758+03:002015-05-20T09:08:08.758+03:00Сърдечни благодарности, Мария! Радвам се, че ми се...Сърдечни благодарности, Мария! Радвам се, че ми се довери! <br />Усмихнато лято, ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-71339124584067114712015-05-20T01:11:40.887+03:002015-05-20T01:11:40.887+03:00Така..Вики,тората е уникална!Получи се,невероятна ...Така..Вики,тората е уникална!Получи се,невероятна е.Вкусовете са съчетани неповторимо!Благодаря отново!Не спирай да споделяш идеите си!Незнам само как мога да кача снимки!До скороВики!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-27931959468716677482015-05-19T09:28:49.509+03:002015-05-19T09:28:49.509+03:00И искам да се извиня, Мария за подвеждането. По на...И искам да се извиня, Мария за подвеждането. По навик съм написала за захарта. Веднага ще редактирам, за да не стават грешки. <br />Захар слагам, само ако ползвам неподсладена сметана.<br />Поздрав,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-28361350001734535012015-05-19T09:25:29.047+03:002015-05-19T09:25:29.047+03:00Привет, Мария,
ще се радвам да споделиш :) Благод...Привет, Мария, <br />ще се радвам да споделиш :) Благодаря ти за милите думи, сигурна съм, че ще се получи. <br />Поздрави,<br />ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-90097938575096389242015-05-18T21:54:19.794+03:002015-05-18T21:54:19.794+03:00Подведох се за захарта,тъй като в изборяването на ...Подведох се за захарта,тъй като в изборяването на съставките я няма,но по долу в описанието на приготвяне на крема е спомената,че се разбива със яйцата.Но както и да е,аз вече я забърках със захар.Всичко е много вкусно,ще видим утре какъв ще е крайния резултат.Остана ми от крема,но вкъщи го излапаха с удоволствие.Единственото,което ме притеснява е дали ще стегне крема,сложих и желатин,на снимката ми изглежда доста по плутна торта,но ...ще видим утре.Благодаря за уникалната идея.Ще пиша утре за резулата!Поздрави- Мария!Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-62259317450644980602015-05-18T19:31:29.547+03:002015-05-18T19:31:29.547+03:00Благодаря за любезното питане :) Щом не пише захар...Благодаря за любезното питане :) Щом не пише захар, значи няма. Има 400 гр. Бял шоколад, който е повече от достатъчно, за да е сладък кремът. Поздрави, ВикиВикиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-50781708470709991472015-05-18T18:18:55.807+03:002015-05-18T18:18:55.807+03:00Колко е захарта в крема маскарпоне !Колко е захарта в крема маскарпоне !Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-22390643970008289662014-08-13T10:04:42.245+03:002014-08-13T10:04:42.245+03:00Благодаря, Зори! И на мен това ми е едно от любими...Благодаря, Зори! И на мен това ми е едно от любимите произведения като съчетание на вкус и вид :)<br />Усмихнат и слънчев ден на теб!Викиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-16181353652847435332014-08-13T01:05:08.664+03:002014-08-13T01:05:08.664+03:00Боже, каква торта!!! Умопомрачителна е! Имам чувст...Боже, каква торта!!! Умопомрачителна е! Имам чувството, че си я правила по моя поръчка :D Всичко ми харесва в нея и нищо не бих променила!<br />Прегръдка!Zornitsa Nikiforovahttps://www.blogger.com/profile/14060435473369926852noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7056859447794959085.post-44930291028873046522014-04-01T09:17:41.432+03:002014-04-01T09:17:41.432+03:00Тики, миличка, благодаря ти :) То не са патерици, ...Тики, миличка, благодаря ти :) То не са патерици, направо си е за количка положението, но пък хубавите пожелания не подлежат на време :)))) И, разбира се, винаги получавам букет - любимите ми пролетни цветя - от фрезии, но аз много се натъжавам на откъснатите цветя, защото умират един ден, а на мен ми е ужасно мъчно да изхвърлям нещо, което знам, че ми е подарено с любов :) И типично по рачешки - обичам ги в саксия - хем са по-устойчиви, хем и саксията може да свърши работа, ако нещо, нали се сещаш :)))) (естествено - в кръга на шегата последното:)))Викиhttps://www.blogger.com/profile/16573397037646668842noreply@blogger.com