сряда, 18 април 2012 г.

Благотворително и лично

Редакция - равносметката от тази изложба е следната: 3 163 лв. за сумарно 4 часа изложба! Средствата ще бъдат наредени по сметката на Движение на българските майки за проекта им в полза на дечицата от ДМСГД "Света Параскева". Парите ще бъдат използвани за заплащане на възнагражденията на рехабилитатори, които помагат за правилното развитие на децата. С това успяхме да осигурим заплащане за 3 месеца! Който има желание, може да продължи да подкрепя тази мила кауза, като дари средства по следната сметка:

Първа инвестиционна банка
BIC FINVBGSF
IBAN BG15FINV91501200148846
"Движение на българските майки" за ДМСГД „Св.Параскева”

Започвам от начало. Предният пост го изтрих. Много ми е трудно изобщо с думи да опиша чувствата, които имах щастието да изпитам вчера, а те ще продължат и днес. Двадесет жени на едно място, купища сладки, невероятни торти и захарни чудеса, нито един скандал, шеговити подхвърляния, целофани, кутии, кексчета, танци на песните на Роси Кирилова, гости, странни въпроси... Горе долу в това се състоя вчерашната изложба на захарни творения. Имаме си и репортаж по телевизията - БНТ и BTV, бележити гости от света на кулинарното майсторство - шеф Ради Стамболов и собственичката на един от най-добрите според мен кулинарни блогове - Дани Динева. Само за 2 часа бяха събрани над 1400 лв., които, заедно със събраните днес средства, ще бъдат дарени на Движението на българските майки.

За първи път с чиста душа и сърце мога да говоря за един отбор, за едно виртуално ние, което сработи в пъти по-добре от един екип в която и да било фирма. Цялата изложба беше организирана изцяло виртуално, като инициатор на всичко беше една мила дама, зъботехник - Иглика Янкулова. Всяка от нас помогна с каквото можеше - едната направи първоначалните варианти на плакатите, друга организира и събра снимки от момичетата, които живеят в чужбина, трета намери фирма, която с готовност ни помогна да скрием очуканите маси под бели покривки, друга изпрати чак от Добрич етикети във формата на мъфини, за да може всичко да изглежда по един и същи начин, друга купи чинии, вилички и всякакъв друг амбалаж, организираха се печатите на плакатите, на едно от момичетата съпругът й помогна да оправим некачествените снимки и така нататък и така нататък. Изброявам всичко това, защото аз самата още не мога да повярвам, че е възможно подобна инициатива да се осъществи по този начин, но ето че можело. Сега ще ви представя моята торта, както и тези на другите момичета, които са сътворили невероятни неща от захар.А това са част от тортите на другите момичета в изложбата:
Иглика

Иглика


Руми
  
Силвето

Валерия
Таня
Димитрина
Валерия


Марина
Стаси

Мери Шик


Стаси
Руми


Буба Миланова
Ани Савенко

Ани Савенко
Ани Савенко


Мими
 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Viki's blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena