петък, 16 септември 2011 г.

Шоколадов мус

2 консерви подсладено кондензирано мляко
2 пудинга без варене Шоколад
2 натурални шоколада
400 гр. течна сладкарска сметана
1 ч.ч. студена вода

Разбиваме кондензираното мляко с миксер докато се сгъсти леко. Към него добавяме разтопения на водна баня шоколад. Като поеме добре, слагаме водата и двата пудинга на прах. Накрая смесваме добре с предварително разбитата сладкарска сметана. Кремът става много гъст и е много удобен за работа, а наистина е страшно вкусен.

3 коментара:

Анонимен каза...

Много е вкусен наистина, прилича на домашно приготвен течен шоколад!

Вики каза...

Така е, радвам се, че сте опитали! Разликата е само в мекотата на муса, някак си по-нежен е. Давате ми идея за домашно приготвен течен шоколад, която да представя.
Поздрави

Гери каза...

посходящ ли е за пандишпанови блатове? И ако,да, устойчив ли е за двуетажна торта, ако това е един от кремовете?

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Viki's blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena