четвъртък, 29 ноември 2012 г.

Една благотворителна покана

Привет, приятели,
идва Коледа, а с нея идва и надеждата за по-добро, по-щастливо и по-светло бъдеще, за семейна топлина, уют и хармония. Това е времето, в което, освен трескавата празнична подготовка, се замисляме за другите, за тези, които не могат да имат мечтаната Коледа. Има десетки хора, които имат нужда от помощ, но лично за мен няма нищо по-тъжно от това бебе да има нужда от нея, от това да съзнаваш, че няма кой да помогне, защото в държавата няма достатъчно средства или друга редица от причини. Затова сме ние, защото ние също сме част от тази държава и вместо да стоим и недоволно да обсъждаме бюджета за 2013, можем да се захванем с нещо, с което да сме поне мъничко от полза. Имаше един прекрасен филм "Предай нататък", една също толкова прекрасна песен на Богдана Карадочева "Дано", които са хванали точно есенцията на нещата - ако всеки от нас даде една мъничка частица, чудото ще се случи или поне ще започне да се случва.

Аз взех за себе си своето решение - нямам физическата, нито финансовата възможност да направя всичко, което пожелая, но имам друго - умението да готвя. И смятам да впрегна силите си до край и да представя една серия вкусни сладкиши, заедно с моята скъпа приятелка Силвия Христова, които ще можете да закупите и опитате на:на фондация "Нашите недоносени деца"
Средствата, събрани по време на базара, ще бъдат вложени в гнезда за кувьози за недоносени бебенца.

Базарът ще се състои на 22 декември 2012 в The Mall София от 11 часа. Ще има много, наистина много разнообразни ръчно-изработени неща от хора и фирми, сигурни, че с малко се постига много.

Ще бъда изключително щастлива ако станете част от това събитие и дадете своя принос за малко повече жизено-важен болничен комфорт на едно бебе-борец!

Благодаря ви!

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Viki's blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena