четвъртък, 26 май 2011 г.

Фалшив ганаш

Продукти
1 шоколадов пудинг без варене, 
350 мл. течна сметана, 
300 гр. прясно мляко. 
Приготвяне
В купа изсипваме съдържанието на пудинга и добавяме млякото. Разбиваме на ниска степен и след това увеличаваме оборотите. Сместа става много гъста и започва да се надига по бъркалките на миксера. Започваме да добавяме сметаната и разбиваме на средни обороти. Кремът става гъст и плътен, не е нужно да му се добавят стабилизиращи вещества, като желатин например.

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Viki's blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena