четвъртък, 17 февруари 2011 г.

Салата от цедено мляко и печени чушки

Тази салата също ми е наследство от дядо. Лесна за приготвяне и много свежа.



Продукти

3 кофички кисело мляко
300-400 гр. червени чушки
сирене колкото ви е вкусно
сол на вкус

Приготвяне

Оставяме киселото мляко да се отцеди поне 2 часа. Изпичаме чушките и ги връзваме в плик, за да се белят по-лесно. Почистваме от люспата и семките и нарязваме на средно големи парченца. Прибавяме към отцеденото мляко, натрошаваме сирене и добавяме сол на вкус. 

0 коментара:

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Viki's blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena