четвъртък, 27 декември 2012 г.

Моята кулинарна 2012 година

Привет, приятели,
ето че изпращаме поредната година и сме на прага да посрещнем новата. Преживяхме още един край на света, изправихме се и преодоляхме десетки трудности, радвахме се и плакахме, спирахме цигарите поне веднъж, зарекохме се да свалим тия 5 килограма, които си носим от миналата Коледа и прочее и прочее преживявания.
За мен 2012 беше една динамична, трудна, но по-скоро добра година, но да не навлизаме в сантиментални подробности :) Ето я моята кулинарна 2012 година с любимите ми сладкиши и торти, сътворени през нея - с много любов, желание и фантазия.


На всички вас, скъпи читатели, пожелавам една щастлива и безгрижна Нова година, изпълнена с топлина и обич! Пожелавам ви числото 13, което присъства в нея, да не ви плаши, ами напук на фаталната му стойност да ви донесе много късмет!

2 коментара:

di_ani каза...

Впечатляваща сладка фиеста, Ваклина,
с много красота, настроение и майсторски изпълнения!
Моите поздравления и пожелания за здраве и късмет, радост и благоденствие, много любов и сбъднати мечти.
Весели, вкусни и щастливи празници, Диана

Вики каза...

Благодаря, Диана за милите пожелания! На теб и семейството ти пожелавам много топлина и обич! Заплюх си няколко неща от твоето местенце :) фаворит са ми ментовите ти звездички, които веднага щом отпадне забраната за сладко вкъщи, ще приготвя с кеф :))

Публикуване на коментар

Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© 2011 Viki's blog, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena