Последната колекция коледни ботуши зима 2011 |
Няколко коледни играчи и джинджифилови човечета |
Нямам снимка на меденки с бял шоколад, но ще споделя принципа:
1 бял шоколад
2 супени лъжици олио
Шоколадът се разтапя на водна баня, добавя се олиото и се бърка докато се усвои. Водата след като кипне се маха от котлона, за да не се пресича шоколадът и да не губи блясък.
Всяка меденка се потапя в шоколадовата смес и се подрежда върху решетка, за да се охлади. За по-бързо след това ги приберете в хладилника, като внимавате да не се допират една до друга. Трябва хубаво да се втвърдят.
ВЕСЕЛИ ПРАЗНИЦИ!
0 коментара:
Публикуване на коментар
Благодаря ви, че се отбихте при мен и оставихте нещо от себе си!